top of page

MEDICINSK
TATUERING

Vi är specialister inom medicinsk tatuering och fokuserar på två viktiga områden: återuppbyggnad av bröstareola efter bröstoperationer och kamouflering av ärr för att återställa hudens naturliga utseende och ge våra kunder självförtroendet tillbaka.

Återuppbyggnad av bröstareola efter bröstoperationer

Efter bröstkirurgi, oavsett om det är en bröstförminskning, bröstlyft eller rekonstruktion efter en mastektomi, strävar vi efter att hjälpa våra kunder att återfå en känsla av normalitet och förtroende i sitt utseende. Genom medicinsk tatuering av areolan skapar vi en realistisk och naturlig bröstvårta, anpassad efter varje individs unika hudton och preferenser. Vårt mål är att ge dig en estetiskt tilltalande och personligt anpassad lösning som passar dig perfekt. Läs mer här.

Kamouflering av ärr

Vi förstår att ärr från olyckor, operationer eller medicinska tillstånd kan påverka självkänslan. Vår ärrkamoufleringsteknik syftar till att dölja ärr och återställa hudens naturliga utseende så mycket som möjligt. Genom att använda avancerade metoder inom medicinsk tatuering arbetar vi med varje individ för att skapa en skräddarsydd lösning som minimerar ärrsynligheten och ger en förbättrad hudton och struktur. Läs mer här.

Vår metod

Våra behandlingar utförs med precision och omsorg. Varje session inleds med en noggrann diskussion för att förstå dina behov och önskemål. Vi använder högkvalitativa pigment och avancerad teknik för att skapa resultat som är både estetiskt tillfredsställande och naturliga. Hos oss är din komfort och förtroende i fokus, och vi strävar efter att skapa en trygg och professionell miljö för varje kund.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en service som inte bara återskapar utseendet utan också stärker självförtroendet och återupprättar självbilden hos våra kunder.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och låt oss hjälpa dig på din resa mot att återfå ditt naturliga utseende och självförtroende.

bottom of page