top of page

ROYALTY
academy

Hos oss har du möjlighet att förverkliga dina drömmar, utveckla din teknik och nå nya mål i din karriär. Låt dig inspireras och lära de mest innovativa tekniker av våra specialister i PMU på Royalty Academy. Vi finns vid din sida under och efter avslutad utbildning.

 

Royalty Academy grundades av Elin Lindberg i syfte att lära ut rätt och säkra tekniker för permanent makeup (PMU). Elin brukar kalla det vi gör idag för den "andra generationens PMU". Vi eftersträvar hyperrealistiska resultat som framöver ditt utseende och som ger en naturlig perfektion. Vad menas med andra generationens PMU? Läs mer här.

 

Tekniker och produkter utvecklas ständigt och vi arbetar inte på samma sätt idag som vi gjorde bara för några år sen. För att skapa fina arbeten som är semi permanenta måste vi lära känna huden, pigmenten, nålarna och framförallt maskinen. 

Vår uppgift som utbildare är att förse dig med inspiration och kunskap inom kosmetisk pigmentering som gör att du tryggt och säkert kan ta dig an egna kunder. Efter att du blivit godkänd i utbildningen genom att bemästra tekniken tillhanda ges du ett certifikat från Royalty Academy.  

Läs mer om våra utbildningar nedan och gör din intresseanmälan idag!

Basic course machine strokes. genom att göra strån med maskin kan vi nå hyperrealistiska resultat. i våra grundutbildningar inkluderar vi grundteori, praktiskt övning, maskinlära, färglära och hur du startar en verksamhet. ingen tidigare erfarenhet krävs med ett intresse och känsla för estetik och förmår ett plus då det är en konstnärlig utbildning.

IMG_5986.PNG

Basic course Fransförstärkning och klassisk eyeliner. Konsten till en fin eyeliner är placeringen och tillvägagångssättet.  i våra grundutbildningar inkluderar vi grundteori, praktiskt övning, maskinlära, färglära och hur du startar en verksamhet. ingen tidigare erfarenhet krävs med ett intresse och känsla för estetik och förmår ett plus då det är en konstnärlig utbildning.

IMG_5988.PNG

Level up 1:1 Privat träning.

Vi erbjuder även avancerade utbildningar inom PMU där vi skräddarsyr utbildningen efter dina behov och önskemål. det är en privat utbildning där vi lägger fokus på det praktiska för att du som utövare ska kunna utveckla din teknik och ta dina arbeten till nästa nivå. denna kurs kräver ett tidigare certifikat inom den tekniken du vill utvecklas i.

IMG_5985.PNG
bottom of page