top of page
permablend 3.webp

permablend
EU/REACH godkända Pigment

Högkvalitativa pigment för permanent makeup!

Perma Blend är en ledande aktör inom kosmetisk tatuering med en imponerande produktkatalog som består av över 60 högkvalitativa pigment. Utöver detta erbjuder företaget spännande kit och flera kollektioner med stora utövare runt om i världen som har gjort ett starkt intryck på marknaden.

Med över 50 års erfarenhet inom tatueringsfärgsindustrin, har Perma Blend en beprövad expertis inom området och deras kunder kan lita på att de får en produkt av högsta kvalitet.

Trots att företaget grundades så sent som 2014, har de snabbt stigit till toppen av den permanenta kosmetiska marknaden och deras produktkatalog och oöverträffade kvalitet har blivit en branschstandard.

Eu/Reach godkända pigment

EU/REACH står för European Union Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals. Det är en förordning som antagits av Europeiska unionen för att reglera produktionen och användningen av kemikalier inom EU.

När det gäller pigment som används i kosmetisk tatuering, är det viktigt att de är godkända enligt EU/REACH för att garantera att de är säkra att använda och inte utgör någon hälsorisk för användaren. EU/REACH-godkända pigment har testats och godkänts enligt de krav som ställs på kemiska produkter som säljs inom EU.

 

Val av pigment för kosmetisk tatuering: Vår expertis och er individuella stil

För att välja rätt pigment för våra kunder är det viktigt att vi tar hänsyn till flera faktorer, inklusive deras hudton, önskat resultat och personliga preferenser. När ni kommer till oss för en behandling så hjälper vi er att välja det bästa pigmentet baserat på era individuella behov och önskemål.

Vi börjar oftast med att utvärdera er hudton och väljer ett pigment som matchar er naturliga hudton så nära som möjligt. Vi tar också hänsyn till eventuella tidigare kosmetiska tatueringar eller kroppsdekorationer som ni har och väljer ett pigment som kompletterar eller matchar dessa.

När vi har identifierat ett lämpligt pigment visar vi också vårt urval för er och diskuterar era preferenser och förväntningar. Vi informerar er om alla tillgängliga alternativ och förklarar fördelarna och nackdelarna med varje pigment så att ni kan göra ett informerat val.

Det är också viktigt att vi använder högkvalitativa pigment som är säkra att använda på människor. Så vi ser alltid till att använda EU/REACH-godkända pigment för att uppnå önskat resultat utan att riskera hälsan för våra kunder. När ni väljer oss som er utövare kan ni vara säkra på att vi alltid sätter er hälsa och välbefinnande i första hand.

bottom of page